Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ücretsiz Koloni Veya Kraliçe verebilecek Var mı

Orhan007

Yumurta
26 Ara 2022
7
0
5
LV
0

Ücretsiz kraliçe yada koloni verebilcek varmı merhabalar ben ankarada oturuyorum mamak ilçesi yanlız hiç kraliçe bulamıyorum ve edinmek istiyorum satın alıyım dicem maddi durum vs var elinizde kraliçe ya da koloni varsa özelden yazabilirsiniz not:kargoyu ben öderim eğer varsa sevinirim

Son düzenleme:

Benzer konular

20 Ocak 2022
83
5
30
LV
0

Hocam aylar önce bende böyle bi konu açmıştım ücretsiz koloni sahiplendiren varmı diye kimse cevap vermemişti belki size verirler

3 Tem 2024
35
17
15
LV
0

Arkadaşım doğada karıca kaynıyor YouTubeden kraliçe karınca nasıl bulunur diye izle dışarı git ara ben daha 2 gün önce karınca besleme hakında bişi bilmezken yerde şansa bala büyük karınca buldum kraliçemi emin değildim aldım kraliçeyi en az 10 vidyo izledim ondan sonra kraliçe olduğunu örendim ve bı yere yerleştirdim besledim ve yumurtlamaya başladı hobiyle alakam yoktu bak sana söylüyorum brak ücretsiz karıncayı git ara biyerlerde bak güven bana

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

Arkadaşım doğada karıca kaynıyor YouTubeden kraliçe karınca nasıl bulunur diye izle dışarı git ara ben daha 2 gün önce karınca besleme hakında bişi bilmezken yerde şansa bala büyük karınca buldum kraliçemi emin değildim aldım kraliçeyi en az 10 vidyo izledim ondan sonra kraliçe olduğunu örendim ve bı yere yerleştirdim besledim ve yumurtlamaya başladı hobiyle alakam yoktu bak sana söylüyorum brak ücretsiz karıncayı git ara biyerlerde bak güven bana
Kanka bu işi biraz abartmışsın 2022 den kalma konuya cevap veriyorsun lütfen birdaha böyle yapma ve diğer insanların konularını aşağıya kaydırma.

Users who are viewing this thread

Üst Alt