Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yanlış Transfer

ozkanildnn

Yumurta
31 Eki 2024
23
5
15
LV
0

Merhabalar,

10 işçili Camponatus sanctus kolonimi çok araştırmadan gidip büyük bir formikaryum ve outworld e transfer ettim.
Transfer ederken test tüpünü outworld e koydum onlar çıktılar. Test tüpü bağlanan bir outworld e alacağım ama sizce bunu nasıl yapabilirim? Tekrar test tüpüne toplamam kraliçe ve karıncaları mümkün mü ?

Benzer konular

EnesErsoy45

Asker
Editör Şefi
Deneyimli Hobici
27 May 2024
217
213
180
Ödüller
4
LV
2

Merhabalar,

10 işçili Camponatus sanctus kolonimi çok araştırmadan gidip büyük bir formikaryum ve outworld e transfer ettim.
Transfer ederken test tüpünü outworld e koydum onlar çıktılar. Test tüpü bağlanan bir outworld e alacağım ama sizce bunu nasıl yapabilirim? Tekrar test tüpüne toplamam kraliçe ve karıncaları mümkün mü ?
Elinizle alıp toplayın🤷🏿‍♂️. Ama 10 işçili bir koloniye tüp dışı aksesuar eklentisi kötü olur. Outworld kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

ozkanildnn

Yumurta
31 Eki 2024
23
5
15
LV
0

Elinizle alıp toplayın🤷🏿‍♂️. Ama 10 işçili bir koloniye tüp dışı aksesuar eklentisi kötü olur. Outworld kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
çok hareketli oldukları için test tüpü içinde hem çok pisletiyolar hemde pamuğu açtığım gibi çıkmaya başlıyolar ondan dolayı ekte ki şekilde bir outworldüm var ona tekrar transfer etmem gerekiyor elimle tek tek mi toplamam mantıklı olur? bir kaçta yumurta var toplamam zor olmaz mı o şekilde? Sizce test tüpüne cover yapıp outworld e koysam dıştan ışık versem test tüpüne toparlanırlar mı?

Ekli dosyalar

• örnek.jpg
    örnek.jpg
    18.1 KB · Görüntüleme: 296

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Olabilir, outworlddeki suyu alırsanız tüpteki suya gitmeleri kolaylaşır ayrıca.

ozkanildnn

Yumurta
31 Eki 2024
23
5
15
LV
0

teşekkür ederim outworldü komple kararttım içine bir test tüpü koydum test tüpünün etrafı sarılı şekilde sonrasında formikaryuma ışık verdim tüm karıncalar outworld e geçtiler

Users who are viewing this thread

Üst Alt