Apartmanın girişinde bulduğum messor kraliçesi arka bacaklarını kullanamıyor sanırım ezilmiş. Ne yapmam gerekir test tüpüne koymam gerekirmi kendi kendini tedavi edebilirmi ?
![]() |
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
E | Hangi tür kraliçe mi | Tür / Cins Sorgulama | 0 | 1 | |
![]() |
Kraliçe Tür Sorgulama | Tür / Cins Sorgulama | 3 | 27 | |
![]() |
Yaralı kraliçe | Sağlık Sorunları ve İlk Yardım | 6 | 1K | |
C | Karıncam Yaralı | Karıncalar | 2 | 983 | |
![]() |
Yaralı Kraliçeye Ne Yapmam Gerekir? | Karıncalar | 10 | 1K |
Yaşama ihtimali düşük arka ayakları hareket ettiremiyorsa iyileşemezApartmanın girişinde bulduğum messor kraliçesi arka bacaklarını kullanamıyor sanırım ezilmiş. Ne yapmam gerekir test tüpüne koymam gerekirmi kendi kendini tedavi edebilirmi ?
Konumunuzu ve hava durumunuda paylaşırmısınız acaba?Apartmanın girişinde bulduğum messor kraliçesi arka bacaklarını kullanamıyor sanırım ezilmiş. Ne yapmam gerekir test tüpüne koymam gerekirmi kendi kendini tedavi edebilirmi ?
Bulduğum saartlerde 9 dereceydi yani bir uçuş varmıydı bilmiyorum amaKonumunuzu ve hava durumunuda paylaşırmısınız acaba?
Nasıl mümkün olabilir bu ? 20 derece altında uçuş oluyormuydu ya ? bende çikip arasam mı acaba, ama hava en fazla 15 oluyor.Bulduğum saartlerde 9 dereceydi yani bir uçuş varmıydı bilmiyorum ama
İnanın bende bilmiyorum apartman girişinde denk geldi uçuşmu yoksa yuvadan cıkmış rüzgarmı getirmiş hiçbir şey anlamadım bu arada durumu iyiye gidiyor gibiNasıl mümkün olabilir bu ? 20 derece altında uçuş oluyormuydu ya ? bende çikip arasam mı acaba, ama hava en fazla 15 oluyor.
Şekerli su veya ballı su verdiniz mi ?Hareketleri çok yavaşladı hatta hiç hareket etmiyor gibi sanırım ömrü bu kadarmış
Karıncanın ayağı kırılmış ondan hareketsiz zaten Besin deposu var kraliçenin şekerli suya ihtiyacı yokŞekerli su veya ballı su verdiniz mi?
Yok sıkıntı yok 3 kraliçem var zaten ama yaralı diye iyileşsin istedimÜzülme uçuşlar devam etcek Nisan'da yeniden bulursun
sen ne güzel kalpli bir insansın ya. elinden geleni yaptın emeğine sağlık, huzur içinde uyusun kraliçemiz. iki gündür konuyu akıbetini öğrenmek için takipteydim bu gelişme derinden sarstı.Malesef kaybettik kraliçemizi elimden geleni yaptım ben ama ömrü bu kadarmış
Hobici olmak bunu gerektirir eminim herkes bu şekilde düşünüyordur. Teşekkür ederim iyi forumlarsen ne güzel kalpli bir insansın ya. elinden geleni yaptın emeğine sağlık, huzur içinde uyusun kraliçemiz. iki gündür konuyu akıbetini öğrenmek için takipteydim bu gelişme derinden sarstı.
![]() |