Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yeni profil mesajları

abi messor kolonisi hala mevcutmu
bide iller arası kargo gönderiyormusunuz
illumiNatig
illumiNatig
Kargo gonderirim her ile. Hala mevcut
Merhaba Ankarada yaşıyorum bende elinizde 5-10 işçili kraliçe var mı hobi amaçlı başlamayı düşünüyorum
kanka Campoları kış uykusuna yatırmaya gerek yokmuş sanırım şuan sıcak bir ortam veriyorum ona sence kış uykusuna mı bırakmalıyım yoksa yeterli sıcaklığı sağlayıp bam güm devam mı edeyim
Z
zvalg
şuan bi un kurdu verdim son kez bi baktım bu hafta hiç bakmicam zaten kendilerine gelmişler hareketliler baya şuan ilk geldiklerinde donmuş vaziyette bekliyorlardı
Dragan
Dragan
olabilir.
Dragan
Dragan
zamanla düzelir kanka ya
Karınca beslemek istiyorum önerileriniz nelerdir? Ayrıca karınca kolonisi almak istiyorum yardımcı olabilecek birisi var mı?
beyler acil yardim lazim anem.le babam karinca islerine baslamama izin vermiyo ikna etmek icin taktik verir misiniz
Batuhan239
Batuhan239
He birde şunu söylim, yem olarak kurt kullanacağını da söyleme pat diye, yavaş yavaş, alıştıra alıştıra yapacaksın. Öbür türlü olursa direkt olarak iğrenirler ve üstüne gitmeye başlayabilirler. Ben şöyle yaptım. Gittim bi mağazadan un kurtlarını aldım, bir güzel bir yere sakladım, ve uzun bir süre görmediler.
Batuhan239
Batuhan239
İçine attığım yemi gördükten sonra sormaya başladılar “bu ne?” diye, bende anlatmaya başladım şöyle şöyle, un kurtları olmazsa bu karıncalar yaşayamaz, en önemli besin kaynakları kurtlar diye, kurtlardan alıyorlar proteini, yumurtaların gelişmesi için en önemli besin, ondan sonra en en en iyi yanları ve özellikleri de tırmanamamaları diye, yani bir 1cm lik bir kabın icerisine koysan bile tırmanamadıklarını gösterdim.
Batuhan239
Batuhan239
Annem bi altı ay vs dışarıda balkonda tutmamı istedi kurtları, koktuğu için, ama sonra alıştı. Biraz uzun oldu biliyorum ama yapcak bir ley yok :) AMA en önemli nokta ise yavaş yavaş, alıştıra alıştıra bunların hepsini yapman.

Üst Alt