Suyu yarısına kadar koy pamuk emince o kadar su kalması lazım suyu az koymuşsun örnek atıyorum
Peki şimdilik suyun az olması herhangi bir sıkıntı oluşturur muSuyu yarısına kadar koy pamuk emince o kadar su kalması lazım suyu az koymuşsun örnek atıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ve pamuğu çıkarıp su eklemesi yapıp aynı pamuğu koysam bir sıkıntı olur muSuyu yarısına kadar koy pamuk emince o kadar su kalması lazım suyu az koymuşsun örnek atıyorum
Ve kraliçem resimdeki gibi eski tüpteki pamuğun orada sürekli yeni tüpe geçirmek için yeni tüpü kağıtla sarıp eski tüpe ışık verdim gene geçmiyorSuyu yarısına kadar koy pamuk emince o kadar su kalması lazım suyu az koymuşsun örnek atıyorum
Kendi geçti biraz bekleyince teşekkürlerO zaman manuel geçirin.Ama nazikçe.
Öncelikle kraliçenin yumurtası var mıPeki şimdilik suyun az olması herhangi bir sıkıntı oluşturur mu
Ve pamuğu çıkarıp su eklemesi yapıp aynı pamuğu koysam bir sıkıntı olur mu
Ve kraliçem resimdeki gibi eski tüpteki pamuğun orada sürekli yeni tüpe geçirmek için yeni tüpü kağıtla sarıp eski tüpe ışık verdim gene geçmiyor
Yumurta varsa az suda olsa bişey olmaz gerek yok elleme hiç ama yumurta yoksa su eklemesi yaparsan daha uzun süre rahatsız etmemiş olursunÖncelikle kraliçenin yumurtası var mı
Öncelikle kraliçenin yumurtası var mı
Yumurta varsa az suda olsa bişey olmaz gerek yok elleme hiç ama yumurta yoksa su eklemesi yaparsan daha uzun süre rahatsız etmemiş olursun
Yumurtası yok ama sürekli su tarafındaki pamukda takılıyor ve sürekli arkasıyla(abdomeni) ile uğraşıyorÖncelikle kraliçenin yumurtası var mı
Yumurta varsa az suda olsa bişey olmaz gerek yok elleme hiç ama yumurta yoksa su eklemesi yaparsan daha uzun süre rahatsız etmemiş olursun
Pamuk konusunda ise normale ben kullanmam ama pamuğun yoksa ve temizse kullanabilirsin sıkıntı olmaz .
|