Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Tüpe ne kadar Pamuk koyulmalı

SkyHawk

Yumurta
7 Tem 2024
29
2
15
LV
0

Merhaba ilk defa Kraliçe buldum resimdeki tüpe suyu koydum ancak ne kadarpamuk koymalıyım

Ekli dosyalar

• IMG_20250328_192537.jpg
    IMG_20250328_192537.jpg
    85.9 KB · Görüntüleme: 188

Benzer konular

Gökdeniz

Majör
Yasaklanmış Üye
24 Kas 2024
117
59
75
LV
0

Suyu yarısına kadar koy pamuk emince o kadar su kalması lazım suyu az koymuşsun örnek atıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Suyu yarısına kadar koy pamuk emince o kadar su kalması lazım suyu az koymuşsun örnek atıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20250328_195242.jpg
    IMG_20250328_195242.jpg
    248.9 KB · Görüntüleme: 187

SkyHawk

Yumurta
7 Tem 2024
29
2
15
LV
0

Peki şimdilik suyun az olması herhangi bir sıkıntı oluşturur mu

Ve pamuğu çıkarıp su eklemesi yapıp aynı pamuğu koysam bir sıkıntı olur mu

Ve kraliçem resimdeki gibi eski tüpteki pamuğun orada sürekli yeni tüpe geçirmek için yeni tüpü kağıtla sarıp eski tüpe ışık verdim gene geçmiyor

Ekli dosyalar

• IMG_20250328_201746.jpg
    IMG_20250328_201746.jpg
    50.4 KB · Görüntüleme: 182

Gökdeniz

Majör
Yasaklanmış Üye
24 Kas 2024
117
59
75
LV
0

Peki şimdilik suyun az olması herhangi bir sıkıntı oluşturur mu

Ve pamuğu çıkarıp su eklemesi yapıp aynı pamuğu koysam bir sıkıntı olur mu

Ve kraliçem resimdeki gibi eski tüpteki pamuğun orada sürekli yeni tüpe geçirmek için yeni tüpü kağıtla sarıp eski tüpe ışık verdim gene geçmiyor
Öncelikle kraliçenin yumurtası var mı

Yumurta varsa az suda olsa bişey olmaz gerek yok elleme hiç ama yumurta yoksa su eklemesi yaparsan daha uzun süre rahatsız etmemiş olursun

Yumurta varsa az suda olsa bişey olmaz gerek yok elleme hiç ama yumurta yoksa su eklemesi yaparsan daha uzun süre rahatsız etmemiş olursun

Pamuk konusunda ise normale ben kullanmam ama pamuğun yoksa ve temizse kullanabilirsin sıkıntı olmaz .

SkyHawk

Yumurta
7 Tem 2024
29
2
15
LV
0

Pamuk konusunda ise normale ben kullanmam ama pamuğun yoksa ve temizse kullanabilirsin sıkıntı olmaz .
Yumurtası yok ama sürekli su tarafındaki pamukda takılıyor ve sürekli arkasıyla(abdomeni) ile uğraşıyor

Gökdeniz

Majör
Yasaklanmış Üye
24 Kas 2024
117
59
75
LV
0

Kraliçenin pamukla uğraşması kendine yer ediniyor gibi düşün hatta pamuğu asılabilir parça parça koparıp taşıyabilir tüpün içinde pamuk parçaları olabilir bunlar normal bozma elleme.
Abdomenle ilgilenmesi normal yumurtlamadan önce bu davranışı gösterirler.
Biraz fazla rahatsız ediyosun gibi geldi biraz kendi haline bırak karanlıkta bir hafta içerisinde çokça yumurta alacağına eminim.

Users who are viewing this thread

Üst Alt