Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

formicarium

akbltcan1

Süper Majör
19 Nis 2021
258
65
110
Ödüller
2
LV
1

formicarium ne kadar gerekli

Son düzenleme:

Benzer konular

Freest

Media
10 May 2021
35
14
50
LV
0

kolonin büyüdüğü zaman test tüpünün içine yem işte(şekerli su, tohum, un kurdu,vs...9koyman zorlaşır heleki birde kolonin hasatçı türü ise daha da zorlaşır bu sadece formicarium yapmanı gerektirmiyor 1 test tüpü daha ekleyebltisin sonra oda dolunca 1 tane daha şeklinde ilerlersin ama formicarium hem göze güzel gözükür hemde karıncalarda müdahale etmen gereken biyerde 1 tık daha rahar edersin daha geniş alanda olduğu için

Murat erfidan

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
4 Nis 2020
1,066
507
425
Ödüller
13
LV
4

Arkadaşın dediği gibi koloni nüfusu artınca formicarium gerekir ama Tuğkan abinin yaptığı, benim de yapmak istediğim şu şekilde de yapabilirsin. Tüpleri borularla bağlayıp sanki yuvadaki tüneller falan gibi. Gerçi sonuç olarak binevi o da formicarium sayılır.

akbltcan1

Süper Majör
19 Nis 2021
258
65
110
Ödüller
2
LV
1

kolonin büyüdüğü zaman test tüpünün içine yem işte(şekerli su, tohum, un kurdu,vs...9koyman zorlaşır heleki birde kolonin hasatçı türü ise daha da zorlaşır bu sadece formicarium yapmanı gerektirmiyor 1 test tüpü daha ekleyebltisin sonra oda dolunca 1 tane daha şeklinde ilerlersin ama formicarium hem göze güzel gözükür hemde karıncalarda müdahale etmen gereken biyerde 1 tık daha rahar edersin daha geniş alanda olduğu için
Arkadaşın dediği gibi koloni nüfusu artınca formicarium gerekir ama Tuğkan abinin yaptığı, benim de yapmak istediğim şu şekilde de yapabilirsin. Tüpleri borularla bağlayıp sanki yuvadaki tüneller falan gibi. Gerçi sonuç olarak binevi o da formicarium sayılır.
teşekkürler

Freest

Media
10 May 2021
35
14
50
LV
0

dostum videoyu bulup attığın için teşşekkürler

Users who are viewing this thread

Üst Alt