| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Denemesel Formicarium | Formicarium ve Yaşam Alanları | 7 | 3K | |
|
|
Ant formicarium 3D | Malzeme | 2 | 2K | |
|
|
satış formicarium 3d baskı | Satmak İsteyenler | 2 | 1K | |
|
|
Bu tarz formicariumları nerden temin edebilirim | Formicarium ve Yaşam Alanları | 3 | 2K | |
| T | Satılık Formicariumlar | Malzeme | 7 | 3K |
kolonin büyüdüğü zaman test tüpünün içine yem işte(şekerli su, tohum, un kurdu,vs...9koyman zorlaşır heleki birde kolonin hasatçı türü ise daha da zorlaşır bu sadece formicarium yapmanı gerektirmiyor 1 test tüpü daha ekleyebltisin sonra oda dolunca 1 tane daha şeklinde ilerlersin ama formicarium hem göze güzel gözükür hemde karıncalarda müdahale etmen gereken biyerde 1 tık daha rahar edersin daha geniş alanda olduğu içinne kadar gerekli
kolonin büyüdüğü zaman test tüpünün içine yem işte(şekerli su, tohum, un kurdu,vs...9koyman zorlaşır heleki birde kolonin hasatçı türü ise daha da zorlaşır bu sadece formicarium yapmanı gerektirmiyor 1 test tüpü daha ekleyebltisin sonra oda dolunca 1 tane daha şeklinde ilerlersin ama formicarium hem göze güzel gözükür hemde karıncalarda müdahale etmen gereken biyerde 1 tık daha rahar edersin daha geniş alanda olduğu için
teşekkürlerArkadaşın dediği gibi koloni nüfusu artınca formicarium gerekir ama Tuğkan abinin yaptığı, benim de yapmak istediğim şu şekilde de yapabilirsin. Tüpleri borularla bağlayıp sanki yuvadaki tüneller falan gibi. Gerçi sonuç olarak binevi o da formicarium sayılır.
dostum videoyu bulup attığın için teşşekkürlerArkadaşın dediği gibi koloni nüfusu artınca formicarium gerekir ama Tuğkan abinin yaptığı, benim de yapmak istediğim şu şekilde de yapabilirsin. Tüpleri borularla bağlayıp sanki yuvadaki tüneller falan gibi. Gerçi sonuç olarak binevi o da formicarium sayılır.
Gerek yok bi kutudan outworld yap icine test tüpü koy koloni buyudukce yeni tüp ekle cok daha pratikformicarium ne kadar gerekli
Rica ederim.dostum videoyu bulup attığın için teşşekkürler
Katılıyorum. Formicariuma transfer ile uğraşmak derdinden sonsuza kadar kurtulmuş oluyoruz. Çok daha pratik ve mantıklı.Gerek yok bi kutudan outworld yap icine test tüpü koy koloni buyudukce yeni tüp ekle cok daha pratik
|