daha almadımbi foto atsan 50x50 tam kestiremedim gözümde
daha almadım
cm knk50 mm 50 mm mi
3.katta yaşıyorum evde sadece aloe vera bitkisi var toprağına baktım fakat hiç göremedim olucağınıda sanmıyorum.Evdeki bitki beslediğiniz saksıların içinde springtail vardır ayırıp alabilirsiniz ama onu ordan toplaması oldukça zahmetli oluyor
Orkide toprağında oluşma ihtimalleri çok daha yüksek oluyor. Biraz orkide topraği alıp bir saksıya koyun ve sürekli nemli tutun ( aşırıya kaçmayın ) . Mümkün oldukça havadar bir yere koyun. Camı çoğu zaman açık olan bir balkon gibi3.katta yaşıyorum evde sadece aloe vera bitkisi var toprağına baktım fakat hiç göremedim olucağınıda sanmıyorum.
şehirde yaşıyorm heryer çoğnlkla taş fakat evimizin önünde minik bir toprak alan var 1mx1m falan oranın bir köşesine sürekli su döksem sürekli nemli tutsam gelirler mi? illa orkide toprağı almam mı gerek
https://www.hepsiburada.com/ara?q=aloe+vera+bitkisi
3.kattayım balkonuma nasıl gelicekler uçamıyorlar diye biliyorum apartman kapısının önüne koysam olur mu?Orkide toprağında oluşma ihtimalleri çok daha yüksek oluyor. Biraz orkide topraği alıp bir saksıya koyun ve sürekli nemli tutun ( aşırıya kaçmayın ) . Mümkün oldukça havadar bir yere koyun. Camı çoğu zaman açık olan bir balkon gibi
cm mi napcan okdar alanı konserve kavanozuna yapsaan yeter hem yapacagın tereyumların hava geçirmemesi lazım ki ne korunsuncm knk
knk küçük denemek için yaptklarımı öyle yapıcamda karıncalar ile birlikte yaşıyıcakları teraryumu büyük yapıcamcm mi napcan okdar alanı konserve kavanozuna yapsaan yeter hem yapacagın tereyumların hava geçirmemesi lazım ki ne korunsun
Zaten onun içinde oluşucaklar. Hatta icine yeşillik, yosun fln koyun işinizi kolaylaştırır.3.kattayım balkonuma nasıl gelicekler uçamıyorlar diye biliyorum apartman kapısının önüne koysam olur mu?
izlediğim tüm videolarda karıncalı teraryumların ağzı açıktı farklı bir olay mı varcm mi napcan okdar alanı konserve kavanozuna yapsaan yeter hem yapacagın tereyumların hava geçirmemesi lazım ki ne korunsun
şuan elimde yosun yok yeşillik olarak ne koyayımZaten onun içinde oluşucaklar. Hatta icine yeşillik, yosun fln koyun işinizi kolaylaştırır.
Dışarda nemli yerlerde bulduğunuz otlar olabilir. Hatta nemli toprak görürseniz birazda ondan ekleyin. Bunlar sadece oluşmalarını sağlayacaktır. Kültür oluşturma işlemi attığım yazıda mevcut.şuan elimde yosun yok yeşillik olarak ne koyayım
tamamdır teşekkür ederim isopod hakkında bilginiz varmı üretimi vs.Dışarda nemli yerlerde bulduğunuz otlar olabilir. Hatta nemli tiprak görürseniz birazda ondan ekleyin. Bunlar sadece oluşmalarını sağlayacaktır. Kültür oluşturma işlemi attığım yazıda mevcut.
Adana canlı yemde, canlının açıklama kısmında yazıyortamamdır teşekkür ederim isopod hakkında bilginiz varmı üretimi vs.
birde kültürü anladım okudum fakat bunu karıncalarla yaparken nasıl yapmamı önerirsinizAdana canlı yemde, canlının açıklama kısmında yazıyor
Karınca tecrübem yok, hiç beslemedim. Dolayısıyla, malesef bir şey diyemem.birde kültürü anladım okudum fakat bunu karıncalarla yaparken nasıl yapmamı önerirsiniz
eger kapagı açacaksan ki karıncalıda mecbur açcan sulaman gerekir açmayacak şekilde isopod springtailde müdehale yok su döngüsüde içinde olacagından sulamana gerek kalmaz tamamen sistem devam eder düzgün oturusaizlediğim tüm videolarda karıncalı teraryumların ağzı açıktı farklı bir olay mı var
|