Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

kendinden döngülü teraryumlar

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,059
533
425
Ödüller
13
LV
4

Evdeki bitki beslediğiniz saksıların içinde springtail vardır ayırıp alabilirsiniz ama onu ordan toplaması oldukça zahmetli oluyor

Verschossen

Asker
9 Tem 2021
314
51
155
Ödüller
2
LV
1

Evdeki bitki beslediğiniz saksıların içinde springtail vardır ayırıp alabilirsiniz ama onu ordan toplaması oldukça zahmetli oluyor
3.katta yaşıyorum evde sadece aloe vera bitkisi var toprağına baktım fakat hiç göremedim olucağınıda sanmıyorum.
şehirde yaşıyorm heryer çoğnlkla taş fakat evimizin önünde minik bir toprak alan var 1mx1m falan oranın bir köşesine sürekli su döksem sürekli nemli tutsam gelirler mi? illa orkide toprağı almam mı gerek

Son düzenleme:

Yustley

Media
11 Mar 2021
73
53
50
Ödüller
1
LV
1

3.katta yaşıyorum evde sadece aloe vera bitkisi var toprağına baktım fakat hiç göremedim olucağınıda sanmıyorum.
şehirde yaşıyorm heryer çoğnlkla taş fakat evimizin önünde minik bir toprak alan var 1mx1m falan oranın bir köşesine sürekli su döksem sürekli nemli tutsam gelirler mi? illa orkide toprağı almam mı gerek

https://www.hepsiburada.com/ara?q=aloe+vera+bitkisi

Orkide toprağında oluşma ihtimalleri çok daha yüksek oluyor. Biraz orkide topraği alıp bir saksıya koyun ve sürekli nemli tutun ( aşırıya kaçmayın ) . Mümkün oldukça havadar bir yere koyun. Camı çoğu zaman açık olan bir balkon gibi

Verschossen

Asker
9 Tem 2021
314
51
155
Ödüller
2
LV
1

Orkide toprağında oluşma ihtimalleri çok daha yüksek oluyor. Biraz orkide topraği alıp bir saksıya koyun ve sürekli nemli tutun ( aşırıya kaçmayın ) . Mümkün oldukça havadar bir yere koyun. Camı çoğu zaman açık olan bir balkon gibi
3.kattayım balkonuma nasıl gelicekler uçamıyorlar diye biliyorum apartman kapısının önüne koysam olur mu?

Yustley

Media
11 Mar 2021
73
53
50
Ödüller
1
LV
1

Bir komşunuzda yakınınızda orkide varsa ondan azıcık isteyebilirsiniz incelemenize gerek yok toprağın nemli kısımlarindan direk alırsınız yüksek ihtimalle vardır zaten

Verschossen

Asker
9 Tem 2021
314
51
155
Ödüller
2
LV
1

Dışarda nemli yerlerde bulduğunuz otlar olabilir. Hatta nemli tiprak görürseniz birazda ondan ekleyin. Bunlar sadece oluşmalarını sağlayacaktır. Kültür oluşturma işlemi attığım yazıda mevcut.
tamamdır teşekkür ederim isopod hakkında bilginiz varmı üretimi vs.

vazonax

Pupa
10 Ağu 2021
64
36
30
LV
0

izlediğim tüm videolarda karıncalı teraryumların ağzı açıktı farklı bir olay mı var
eger kapagı açacaksan ki karıncalıda mecbur açcan sulaman gerekir açmayacak şekilde isopod springtailde müdehale yok su döngüsüde içinde olacagından sulamana gerek kalmaz tamamen sistem devam eder düzgün oturusa

Users who are viewing this thread

Üst Alt