Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Un kurdu Hariç protein

BahadırSarp

Yumurta
9 Eyl 2024
3
0
5
LV
0

Arkadaşlar plagiolepis pygmaea kolonun var 70 iscili bu salı kargodan geldi geldiklerinden beri kıyma yumurta kedi maması tavuk eti denedim ama hiç ilgilenmediler başka deneyecek bişey kalmadı yarın salam vermeyi deneyeceğim un kurdu yiyorlarmış satın aldığım kişinin dediğine göre ama benim un kurdum yok

Benzer konular

Begonza

Kraliçe
Moderatör
Deneyimli Hobici
20 Kas 2022
399
337
275
Ödüller
6
LV
3

Hocam keşke karınca almadan önce un kurdu alsaydınız, maalesef karınca hobisi canli yem olmadan olmuyor. Özellikle de Plagiolepis gibi Formicinae alt familyasından cinsler canlı yem gerektiriyor. Bu yüzden en yakın zamanda un kurdu alın.

akbltcan1

Süper Majör
19 Nis 2021
258
65
110
Ödüller
2
LV
1

Arkadaşlar plagiolepis pygmaea kolonun var 70 iscili bu salı kargodan geldi geldiklerinden beri kıyma yumurta kedi maması tavuk eti denedim ama hiç ilgilenmediler başka deneyecek bişey kalmadı yarın salam vermeyi deneyeceğim un kurdu yiyorlarmış satın aldığım kişinin dediğine göre ama benim un kurdum yok
canlı yemsiz çok zor edinmeye çalışın

Users who are viewing this thread

Üst Alt